Европейската комисия актуализира морската си стратегия, става ясно от Twitter. Европейската

...
Европейската комисия актуализира морската си стратегия, става ясно от Twitter. Европейската
Коментари Харесай

ЕК актуализира морската си стратегия

Европейската комисия актуализира морската си тактика, излиза наяве от Twitter. Европейската комисия и висшият представител одобриха взаимно известие по отношение на засилена тактика на Европейски Съюз за морска сигурност, с цел да се подсигурява спокойно потребление на моретата и отбрана на морското пространство против нови закани. Те са приели и обновен План за деяние, посредством който ще се извършва Стратегията.

" Актуализирахме нашата тактика, с цел да защитим морската област против нови закани, да защитим по-добре жителите и да насърчим нашата синя стопанска система ", оповестява Европейска комисия.

Комисията отбелязва, че морското измерение е от основно значение за стратегическата автономност на Европейски Съюз, защото просперитетът на страните членки зависи от безвредния и предпазен океан.

Актуализираната тактика за морска сигурност предизвиква интернационалния мир и сигурност, както и зачитането на интернационалните правила и правила, като в същото време подсигурява устойчивостта на океаните и отбраната на биоразнообразието. Стратегията ще се извършва от Европейски Съюз и неговите държави-членки в сходство с техните съответни пълномощия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР